Aquapark herní sada - Barbie Skipper První práce 401665

Novinka
1 094 Kč
Skladem (9 ks)
Můžeme doručit do:
31.10.2024
Možnosti doručení
Zažijte dobrodružství jako Skipper s touto aquaparkovou herní sadou inspirovanou filmem „Barbie Skipper Dobrodružství Chůva“. Skluzavka s vodou, houpačka, pejsek a další doplňky přinášejí realistickou a zábavnou hru. Perfektní pro děti od 3 let.

Detailní informace

Detailní popis produktu


Objevte svět prvních pracovních zkušeností s panenkou Skipper a její aquaparkovou herní sadou! Inspirována filmem „Barbie Skipper Dobrodružství Chůva“, tato sada nabízí nekonečné možnosti zábavy. Naplňte kyblík vodou, nakloňte ho a sledujte, jak voda stéká po skluzavce a panenka sjede do bazénu. Děti si mohou užít ještě více herních možností s houpačkou, provázkovým žebříčkem a otáčivými hvězdičkami na můstku. Součástí balení jsou také realistické doplňky jako „nafukovací“ hračka, ručníky a tuba „krému s filtrem“. Pejsek je naplnitelný vodou a stisknutím vypouští vodu, což přidává hře další úroveň zábavy. Panenka Skipper je oblečena v outfitu inspirovaném filmem a přichází s dalekohledem, slunečními brýlemi a píšťalkou, aby byla připravena na každé dobrodružství!

Specifikace:

  • Doporučený věk: 3+ let
  • Rozměry balení: 36 x 32,5 x 7,7 cm
  • Obsah balení: 1x panenka Skipper, 1x malá panenka, aquapark, pejsek, skluzavka, houpačka, provázkový žebřík, 5+ doplňků
  • Funkce: Skluzavka s opravdovou vodou, otáčivé hvězdičky, naplnitelný pejsek

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: